Spandoeken tegen vluchtelingenbeleid

spandoek 'Geen mens is illegaal'
klik voor meer fotos van spandoeken in Arnhem en in Wageningen
Vandaag zondag 20 juni, internationale dag van de vluchteling, hebben mensen in Arnhem, Nijmegen en Wageningen massaal spandoeken en posters opgehangen.

LEES HET PERSBERICHT

Diverse individuen en organisaties hebben hun woning of kantoor getooid met een spandoek uit solidariteit met vluchtelingen en als teken van verzet tegen de plannen van Verdonk. Inwoners van de drie steden worden opgeroepen ook hun ongenoegen kenbaar te maken en een spandoek of poster af te halen bij Onbegrensd, Karel van Gelderstraat 1, in Arnhem, maandag tot donderdag van 11.00 tot 17.00 tel 026-3510543.

spandoek 'Geen mens is illegaal' poster 'Geen mens is illegaal
Ook een spandoek of poster ophangen?
Bel 026-3510543 of stuur een e-mail: onbegrensd@zonnet.nl


Manifestatie 21 maart onmogelijk gemaakt

De demonstratie tegen het uitzettingbeleid van Verdonk die vandaag in Zestienhoven zou gehouden worden, is door de politie met veel machtsvertoon onmogelijk gemaakt.
LEES HET PERSBERICHT

Onbegrensd gaat klachten indienen tegen het politieoptreden 21 maart
LEES HIER OVER HET HOE EN WAT

Stop de deportaties! Geen mens is illegaal!

Zondag 21 maart, Internationale dag tegen Racisme
13 uur Manifestatie bij het uitzetcentrum in Zestienhoven

LEES DE OPROEP

Onbegrensd is een organisatie die mensen zonder papieren ondersteunt en het vluchtelingenbeleid bekritiseert. Onbegrensd streeft een samenleving zonder grenzen na, waarin iedereen het recht heeft over haar of zijn eigen leven te beschikken waar hij of zij wil. Er is een wekelijks spreekuur voor mensen zonder papieren. Onbegrensd organiseert campagnes. Momenteel loopt de campagne tegen detentie van vluchtelingen.


Zwartboek Ama campussen, een uitgave van Onbegrensd